Mi nismo samo cvećara, mi dostavljamo cveće
ali pre svega prenosimo vašu poruku!

Kako naručiti cveće?
Internet

Dostavu cveća možete naručiti pomoću naše internet stranice. Ako želite poslati cveće, izaberite jedan od naših buketa, i popunite obrazac za poručivanje. Obavezno upisati vlastite podatke, podatke osobe koja prima cveće, vreme dostave i tekst poruke.
Ukoliko želite dobiti PDV fakturu, molimo Vas pišite na komercijala@cvecara-beograd.com

E-mail

Možete takođe naručiti cveće po dogovoru. Sve svoje zahteve dostavite na mail: komercijala@cvecara-beograd.com i naši operateri će dogovoriti sve dalje detalje sa Vama.

Način plaćanja
Plaćanje možete izvršiti:
- kreditnom karticom preko intreneta
- Western Union-om
- na račun naše firme (u bilo kojoj banci ili pošti u Srbiji)

Plaćanje platnim karticama

Ukoliko posedujete Visa, MasterCard ili Maestro platnu karticu odobrenu od strane banke izdavaoca za online plaćanje,mozete izabrati ovaj način plaćanja. Nakon što potvrdite narudžbenicu, bićete preusmereni na stranicu, na kojoj vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćanje. Ukoliko je transakcija uspešna bićete obavešteni da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, dobićete informaciju o grešci i moćićete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja. Iz sigurnosnih razloga, podaci o vašoj platnoj kartici su vidljivi samo UniCredit banci kao procesoru kartica.

Stranica na kojoj vršite plaćanja je zaštićen i sigurna za ovaj način plaćanja.

Plaćanja platnim karticama je obezbedjeno po najnovijim standardima zaštite koja uključuju SSL enkripciju i 3D Secure kao protokole odobrene i podržane od strane svih vodećih provajdera platnih kartica.
Kada će aranžman biti dostavljen?
Ukoliko ne navedete vreme dostave prilikom poručivanja, aranžman se dostavlja u roku od jednog radnog dana od momenta porudžbe i izvršenja uplate.

Ukoliko navedete vreme dostave prilikom poručivanja, trudićemo se da ispoštujemo vaš zahtev.

U većini mesta možemo dostaviti isti dan ali da zadržavamo pravo da ukoliko to nije moguće, dostavimo aranžman u roku od jednog radnog dana od momenta porudžbe i izvršenja uplate.Načini plaćanja | Reference | Kontakt | O nama | RSS | Cveće kroz istoriju | Orhije | Bonsai | Balkonsko cveće